020 - 672 35 35

info@allington.nl

Klassieke kantoorunits beschikbaar in ‘de Gouden Bocht’

Herengracht 495, 1017 BT Amsterdam, Nederland

Beschrijving

 

Herengracht 495
1017 BT  Amsterdam

 Kenmerken

  •  Prijs:  Vanaf € 1.150,– excl. servicekosten en BTW
  •  Type:  Kantoorruimte
  •  Oppervlakte:  Ca. 132 m²
  •  Deelverhuur:  Vanaf ca. 60 m² 
  •  Beschikbaarheid:  Per direct
  •  Parkeren:  Op de openbare weg

 

Object

In dit schitterende en zeer representatieve pand met lift komen met enige regelmaat prachtige kantoorunits beschikbaar, voor de actuele beschikbaarheid vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met ons kantoor.

Beschikbare units:

-1.1 (72 m²): € 1.350,– excl. servicekosten en BTW

-1.2 (60 m²): € 1.150,– excl. servicekosten en BTW

 

Locatie

De Amsterdamse Grachtengordel kenmerkt zich door een combinatie van wonen, werken en recreëren. Het pand is gelegen tussen de Vijzelstraat en het Koningsplein (de “Gouden Bocht”) en het Rembrandtplein ligt op loopafstand. De omgeving biedt exclusieve huisvesting aan gevestigde namen als Goethe Instituut, Booking.com, Hogan Lovells en Viktor & Rolf. Ook biedt deze locatie voldoende voorzieningen waaronder winkels en restaurants.

 

Bereikbaarheid

Per OV

Door de centrale ligging en de directe nabijheid van de Leidsestraat en Vijzelstraat is de bereikbaarheid per openbaar vervoer uitstekend. Door de Leidsestraat rijdt tramlijn 1, 2 en 5. In de Vijzelstraat stoppen tramlijn 16, 24 en 25. Beide hebben directe verbindingen met alle belangrijke treinstations in Amsterdam. In de nabije toekomst zal onder de Vijzelstraat de Noord/Zuidlijn worden geopend.

 

Per auto

Vanwege de ligging in de nabijheid van onder meer de Vijzelstraat is de bereikbaarheid per auto voor Amsterdamse begrippen tevens goed te noemen. De reistijd vanaf ring A10 is ongeveer 10 minuten.