020 - 672 35 35

info@allington.nl

Allington Real Estate Advisors B.V. adviseert inmiddels al meer dan 10 jaar haar opdrachtgevers op het gebied van (commercieel) onroerend goed met de navolgende diensten:

Aanhuurbegeleiding

Wij adviseren gebruikers in het vinden van de meest optimale vestigingslocatie voor hun organisatie tegen de best mogelijke voorwaarden.

Aankoopbegeleiding

Voor zowel gebruikers van, als beleggers in commercieel onroerend goed begeleiden wij het gehele aankoopproces. Of er nu gezocht wordt naar een individuele ruimte, een belegging of een (grote) beleggingsportefeuille, onze ervaring en expertise leidt tot een optimaal resultaat tegen de best mogelijke voorwaarden.

Verhuur en Verkoop

In de huidige vastgoedmarkt vereist het verhuren of verkopen van commercieel onroerend goed een daadkrachtige en “hands-on” aanpak. Wij gaan namens onze opdrachtgevers actief op zoek naar de nieuwe gebruiker of eigenaar. Met onze pro-actieve houding, onze vasthoudendheid en ons uitgebreide netwerk bereiken wij altijd het beste resultaat.

Consultancy

Wij adviseren onze opdrachtgevers en cli├źnten op project- of uurbasis in het nemen van strategische beslissingen met betrekking tot commercieel onroerend goed.