020 - 672 35 35

info@allington.nl

Klassieke kantoorruimte in een modern jasje op zichtlocatie beschikbaar aan de Stadhouderskade

Stadhouderskade 160, 1074 BC Amsterdam, Nederland

Beschrijving

 

Stadhouderskade 160
1074 BE  AMSTERDAM

 Kenmerken

  •  Prijs:  € 295,– per m² per jaar ex. BTW
  •  Type:  Kantoorruimte
  •  Oppervlakte:  292 m²
  •  Deelverhuur:  Niet van toepassing
  •  Beschikbaarheid:  Per direct

 

Object

Het object waar de beschikbare ruimte onderdeel van is is ontworpen door architect J.G. Wesselink en opgetrokken in de neorenaissancestijl van de 19e eeuw. Dit in het oog springende object is zeer fraai afgewerkt met hoogwaardige materialen waarbij de originele details in ere zijn hersteld. Hierdoor heeft het pand een eigentijdse uitstraling in een mix van klassiek en modern.

De beschikbare ruimte is gelegen op de begane grond en in het souterrain van het object, het souterrain kan als volwaardig worden beschouwd en beschikt over een eigen tweede opgang. Opvallend is verder dat er erg veel natuurlijk licht is in de unit vanwege de grote raampartijen rondom.

Locatie

Het object bevindt zich aan de Stadhouderskade op de hoek van de Amsteldijk, recht tegenover het Amstel Hotel. Het is een van de belangrijkste knooppunten voor het centrum van Amsterdam en is derhalve een prachtige zichtlocatie.

In de nabijheid zijn onder meer de Heineken Brouwerij, het Marie Heinekenplein en De Nederlansche Bank gelegen. Zowel de gezellige Pijp als het centrum liggen op loopafstand.