020 - 672 35 35

info@allington.nl

Toonaangevende kantoorruimte in de Gouden Bocht “de Bary”

Herengracht 448-458, 1017 CA Amsterdam, Nederland

Beschrijving

 

Herengracht 448-458
1017 CA  Amsterdam

 Kenmerken

  •  Prijs:  € 4.000,– per maand ex. servicekosten en BTW
  •  Type:  Kantoorruimte
  •  Oppervlakte: 337 m²
  •  Deelverhuur:  Vanaf 147 m²
  •  Beschikbaarheid:  In goed overleg
  •  Parkeren:  Op de openbare weg

 

Object

Zes historische gebouwen, gelegen in de Gouden Bocht, fysiek getransformeerd tot 1 hoogwaardig kantoorpand met zeldzame bedrijfstuin, biedt u de mogelijkheid tot huisvesting op een unieke plek op de Herengracht. De kantoorgebouwen zijn onlangs gerestaureerd en voldoen thans aan de hedendaagse maatstaven voor het gebruik als moderne kantoorruimte. Tevens hebben de panden moderne achtergevels en een prachtige binnentuin.

 

Locatie

Het object is gelegen in het centrum van de stad om de hoek van de Leidsestraat en Vijzelstraat alwaar diverse voorzieningen voorhanden zijn. De omgeving biedt exclusieve huisvesting aan gevestigde namen als Goethe Instituut, Hogan Lovells, Viktor & Rolf en Hammerstein Advocaten.

 

Bereikbaarheid

Per OV

Door de centrale ligging en de directe nabijheid van de Leidsestraat en Vijzelstraat is de bereikbaarheid per openbaar vervoer uitstekend. Tramlijnen 1, 2, 5, 16, 24 en 25 hebben directe verbindingen met belangrijke treinstations.

 

Per auto

Per auto is het object tevens goed bereikbaar. De reistijd vanaf ring A10 is ongeveer 10 minuten. In de nabije omgeving en binnen 5 minuten loopafstand zijn meerdere mogelijkheden tot (openbaar) parkeren en openbare parkeergarages.