020 - 672 35 35

info@allington.nl

Industriele kantoorruimte aan het IJ in Amsterdam Noord

Toetsenbordweg 24, 1033 MZ Amsterdam, Nederland

Beschrijving

 

Toetsenbordweg 24
1033 MZ  Amsterdam

 Kenmerken

  •  Prijs:  € 175,– per m² per jaar ex. BTW
  •  Type:  Kantoorruimte
  •  Oppervlakte:  870 m²
  •  Deelverhuur:  Niet van toepassing
  •  Beschikbaarheid:  In goed overleg
  •  Parkeren:  Op eigen terrein 8 parkeerplaatsen

 

Object

Het gebouw, waar de beschikbare ruimte onderdeel van uitmaakt, is ontworpen door DeDato Architects uit Amsterdam. Deze architect kenmerkt zich in haar ontwerpen met open ruimtes, beton, hoogte, het loft-gevoel en veel licht.

De bijzondere materiaaltoepassingen van beton, hout en glas geeft de ruimte een warme creatieve en industriële uitstraling.

 

Locatie

Amsterdam Noord is een van de meest opkomende gebieden van Amsterdam. Het is

een direct zichtbare en herkenbare strip naast het IJ, waardoor veel bedrijven uit de creatieve sector worden aangetrokken. Veel succesvolle bedrijven zoals Denham, HEMA, RED Bull, MTV Networks, IDTV, VNU Media en Greenpeace hebben deze locatie gekozen.

 

Bereikbaarheid

Eigen vervoer

Het object is in circa 5 minuten bereikbaar vanaf de afslag S118 van de Ringweg A10 rond Amsterdam, waar vandaan snelwegen A1, A2, A4 en A9 kunnen worden bereikt.

Vanaf het centrum is Amsterdam Noord te bereiken via de IJ-tunnel, de afstand tussen het centrum van Amsterdam en Amsterdam Noord is ongeveer 6 kilometer. Amsterdam Schiphol Airport is binnen 20 minuten te bereiken.

 

Openbaar vervoer

In de directe omgeving is een aanmeerplaats van de veerdienst (NDSM-veer). Op loopafstand is een bushalte waar buslijnen 35, 37, 38, 91 en 94 stoppen.

NDSM-veer; met de gratis pont van het GVB ben je in tien minuten van het Centraal Station op onder meer de NDSM-werf en de NDSM-marina, hier vandaan is het object gemakkelijk te voet te bereiken.

De pont vaart tweemaal per uur, om kwart voor en kwart over, vanaf de steigers aan de achterzijde van Amsterdam CS. Terug vaart de pont elk heel en elk half uur. In de spitsuren vaart de pont vijf keer per uur. Doordeweeks en alleen overdag (heen tot 19.45 uur en terug tot 19.22 uur) vaart er een pont tussen de Tasmanstraat in het Westelijk Havengebied en de NDSM-werf. Deze pont vertrekt elk half uur, om kwart voor en kwart over. Terug vaart deze pont om elk half uur om 22 en 52. De overtocht duurt slechts 5 minuten.