020 - 672 35 35

info@allington.nl

Imposante kantoorunits in de Gouden Bocht

Herengracht 493, 1017 BT Amsterdam, Nederland

Beschrijving

 

Herengracht 493
1017 BT Amsterdam

 Kenmerken

  •  Prijs:  € 230,– per m² per jaar ex. BTW
  •  Type:  Kantoorruimte
  •  Oppervlakte:  1.492 m²
  •  Deelverhuur:  Vanaf 55 m² 
  •  Beschikbaarheid:  In goed overleg
  •  Parkeren:  Op de openbare weg

 

Object

Het betreft hier een schitterend monumentaal grachtenpand met tuin!

Een Rijksmonument ingericht als kantoorgebouw en gesitueerd in de Gouden Bocht, het meest gewilde en prestigieuze gedeelte van de Grachtengordel in Amsterdam. Het kantoorgebouw is zeer hoogwaardig gerestaureerd en voldoet thans aan de hedendaagse maatstaven voor het gebruik als moderne kantoorruimte. Tevens is er een tuin aanwezig.

 

Locatie

Het object is gelegen in het centrum van de stad aan de Amsterdamse

grachtengordel om de hoek van de Leidsestraat en Vijzelstraat. De omgeving biedt exclusieve huisvesting aan gevestigde namen als Goethe Instituut, Booking.com, Hogan Lovells, KBC, Viktor & Rolf en Guerrilla Games.

 

Bereikbaarheid

Per OV

Door de centrale ligging en de directe nabijheid van de Leidsestraat en de Vijzelstraat is de bereikbaarheid per openbaar vervoer uitstekend. Door de Leidsestraat rijdt tramlijn 1, 2 en 5. In de Vijzelstraat stoppen tramlijn 16, 24 en 25. Beide hebben directe verbindingen met alle belangrijke treinstations in Amsterdam. In de nabije toekomst zal onder de Vijzelstraat de Noord/Zuidlijn worden geopend.

 

Per auto

Vanwege de ligging in de nabijheid van onder meer de Vijzelstraat is de bereikbaarheid per auto voor Amsterdamse begrippen tevens goed te noemen. De reistijd vanaf ring A10 is ongeveer 10 minuten.