020 - 672 35 35

info@allington.nl

Fantastiche kantoorruimte op een super plek te huur!! Project CD ONE

Disketteweg 53, 1033 NW Amsterdam

Beschrijving

Disketteweg 53
1033 NW  AMSTERDAM 

 Kenmerken

  •  Prijs:  € 185,– per m² per jaar excl. BTW en excl. servicekosten
  •  Type: kantoorruimte + P
  •  Oppervlakte:  ca. 5.000 m²
  •  Deelverhuur: vanaf 1.250
  •  Beschikbaarheid:  In goed overleg
  •  Parkeren:  € 500,– per parkeerplaats per jaar, excl. BTW

Circa 5.000 m² inspirerende industrile en kwalitatief hoogwaardige werkruimte te huur in nieuwbouwontwikkeling CD ONE aan de Disketteweg 53 te Amsterdam Noord.

Een nieuw icoon voor de wijk, beschikbaar per maart 2022!!

Amsterdam Noord groeit verder met de komst van CD ONE; een bijzonder gebouw met een eigen identiteit en van hoogwaardige kwaliteit, omringd door groen en gesitueerd nabij het levendige NDSM-terrein. Wie in CD ONE werkt, geniet in de eerste plaats van een uitdagende en unieke werkplek, met eigen grand café, aan een prachtig park én meer dan genoeg ruimte om te parkeren. Een inspirerende plek om te werken, ontmoeten en te ontspannen.

Een gezond, uitnodigend en inspirerend gebouw met veel natuurlijk licht!

CD ONE is dankzij het sprekende ontwerp in combinatie met haar ligging direct aan één van dé doorgaande wegen van Amsterdam Noord straks een absolute eyecatcher. Een fris, modern, duurzaam en uitstekend bereikbaar gebouw, op een gewilde plek met een industrieel verleden.

Een uitnodigend ontwerp met een centraal – bij de entree – gesitueerde trap, die het gebruik ervan stimuleert. De grote raampartijen en de open ruimtes zorgen voor veel natuurlijk licht. De hoogte op zowel de begane grond als de verdiepingsvloeren geeft een extra ruimtelijk effect en creëert een open en prettige werkomgeving. Het rauwe, open en menselijke karakter – én de efficiënte en flexibele indeling van CD ONE – zorgt voor een gebouw dat uitermate geschikt is voor de creatieve industrie.

CD ONE past volledig in de ‘stad van de toekomst’. Het duurzame en innovatieve karakter van CD ONE komt tot uiting in onder andere het bijzondere materiaalgebruik met focus op energieopwekking en -besparing. Toepassing van zonnepanelen op het dak én in de gevel is een belangrijk kenmerk van CD ONE; een modulair energiesysteem in een energiezuinig gebouw. Andere duurzame kenmerken zijn de overwegend groene omgeving met aangrenzende tuin die de biodiversiteit bevordert, CD ONE’s eigen materialen paspoort, dat aantoont hoeveel % circulaire materialen zijn gebruikt, haar gasloze karakter en hoge GPR-score van gemiddeld een 8. CD ONE: toekomstbestendig.