020 - 672 35 35

info@allington.nl

Moderne lichte kantoorunit met panoramisch uitzicht

Spaklerweg 53, 1114 AE Amsterdam

Beschrijving

 

Spaklerweg 53
1114 AE  AMSTERDAM

 Kenmerken

  •  Prijs:  € 135,– per m² per jaar ex. BTW
  •  Type:  Kantoorruimte
  •  Oppervlakte:  Ca. 240 m²
  •  Deelverhuur:  Niet van toepassing
  •  Beschikbaarheid:  In goed overleg
  •  Parkeren:  Op eigen terrein

 

Object

Een modern multi-tenant kantoorgebouw gelegen op een geweldige zichtlocatie met een hoge kwaliteit afwerkingsniveau. De bemande receptie is eind vorig jaar gerenoveerd en beschikt over een barista bar waar u tevens ook heerlijke broodjes kunt bestellen. De beschikbare kantoorunit heeft een panoramisch uitzicht door de grote ramenpartij rondom het gebouw. Ook zijn er verschillende vergaderruimtes gecreëerd door middel van glazen wanden.

 

Locatie

Amsterdam Zuidoost wordt gewaardeerd als een van de beste multifunctionele kantoorlocaties in de randstad. Inmiddels hebben veel grote bedrijven gekozen voor Amsterdam Zuidoost voor de vestiging van hun (hoofd)kantoor. In het Overamstel/Spaklerweg-gebied zitten nu al verschillende succesvolle ondernemingen uit verschillende bedrijfstakken gehuisvest en dit blijft alleen maar groeien. Bedrijven komen uit verschillende branches zoals de fashionwereld, media & entertainment tak, mobiliteit & logistieke sector en het food & hospitality wezen.

 

Bereikbaarheid

Per OV

De metrostations Overamstel en Van der Madeweg liggen op 300 m afstand. Binnen 10 minuten bent u in het hart van Amsterdam. En in minder dan 5 minuten naar de belangrijkste NS-stations van Amsterdam (Station Amstel, Station Amsterdam Zuid en Station Duivendrecht) met supersnelle verbindingen naar de rest van Nederland.

 

Per auto

Het object ligt vanaf de Spaklerweg direct aan de afslag S111 van de A-10 (Ringweg Zuid). Dit maakt het perfect bereikbaar vanaf de A2, A1, A4 én A9. Vanaf de A10 is het gebouw optimaal zichtbaar.