020 - 672 35 35

info@allington.nl

Blokker Holding betrekt nieuw hoofdkantoor aan de Hessenbergweg in Amsterdam Zuidoost

Blokker Holding is een langjarige huurovereenkomst aangegaan betreffende ca. 2.200 m2 kantoorruimte alsmede 52 parkeerplaatsen aan de Hessenbergweg 8-10 te Amsterdam Zuidoost. Blokker heeft naar deze nieuwe locatie al haar Larense activiteiten samen met de afdeling e-commerce verhuisd, zodat haar beoogde ontwikkeling voor langere termijn kan worden opgevangen.

Het gehuurde heeft met nauw samenwerken tussen de betrokken partijen een zeer uitgebreide renovatie ondergaan waardoor het gebouw weer volledig voldoet aan de hedendaagse eisen die een huurder als Blokker verlangt. De Hessenbergweg 8-10 is een “single-tenant” gebouw met een karakteristieke uitstraling op een zeer prominente locatie in het kantorengebied Amsterdam Zuidoost.

Door een intensieve samenwerking tussen Allington Real Estate Advisors (adviseur namens verhuurder), Annexum (beheerder) en HB Capital (adviseur namens huurder) is deze transactie met succes en naar tevredenheid van de betrokken partijen tot stand gekomen.

Mede dankzij deze transactie kan gezegd worden dat de positieve trend, die gaande is in het kantorengebied Amsterdam Zuidoost, wordt voortgezet.

Gerelateerde berichten

Museum Geelvinck Hinlopen aangekocht voor particuliere belegger

Allington heeft namens een particuliere belegger Museum Geelvinck Hinlopen gelegen aan de...

Lees verder

No Excess breidt haar kantoor en expeditie uit op Business Park Amsterdam Osdorp/Schiphol

Het nieuwe hoofdkantoor van het Nederlandse kledingmerk No Excess op Business Park Amsterdam...

Lees verder

Johannes Vermeerstraat 18 te Amsterdam verhuurd aan Vink & Partners

Vink & Partners, een juridisch adviseur met jarenlange ervaring in het procederen voor...

Lees verder