020 - 672 35 35

info@allington.nl

Representatieve winkelruimte in druk winkelgebied

Christiaan Huygensplein 17W, 1098 RA Amsterdam

Beschrijving

 

Christiaan Huygensplein 17W
1098 RA  Amsterdam

 Kenmerken

  •  Prijs:  €30.000,– per jaar ex. BTW ex. servicekosten
  •  Type:  Winkelruimte
  •  Oppervlakte:  151 m²
  •  Beschikbaarheid:  1 januari 2020
  •  Parkeren:  Op de openbare weg

 

Object:

Het betreft een ruime winkelruimte met een oppervlakte van ca. 151 m² waarvan ca. 94 m² op de begane grond en ca. 57 m² in de kelder. De ruimte heeft een mooie rechthoekige vorm met een front van circa 7,5 meter. Aan de achterzijde van het winkelpand vindt, via een verhard (middels slagboom afgesloten) buitenterrein, de bevoorrading plaats. Tevens zijn hier 2 (twee) eigen parkeerplaatsen aanwezig welke bij het gehuurde horen.

Winkeliersvereniging:

Voor dit winkelcentrum geldt dat het lidmaatschap aan de winkeliersvereniging c.q. het voldoen van de bijdrage aan de winkeliersvereniging verplicht is gesteld. Hiervan kan niet worden afgeweken. Deze bijdrage is € 310,– excl. BTW per jaar.

Locatie:

Deze winkelruimte ligt aan het Christiaan Huygensplein in Watergraafsmeer. Onder andere Blokker, Kruidvat, Gall & Gall en de Albert Heijn hebben een filiaal in de directe omgeving. Een perfecte locatie met veel “traffic” en tevens een goede zichtlocatie vanaf de Middenweg. Vanwege de ligging nabij de ring, het Amstelstation en de bus-/tramhalte aan de Middenweg, is de bereikbaarheid goed te noemen zowel met eigen, als met het openbaar vervoer.

Parkeren:

Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Voor de winkelruimte liggen parallel aan de straat aan weerszijden openbare parkeerplaatsen. Achter de winkelruimte bevinden zich 2 (twee) parkeerplaatsen welke bij het gehuurde horen.

Bestemming:

Dit object heeft als bestemming detailhandel en dienstverlening.