020 - 672 35 35

info@allington.nl

Prominent kantoorgebouw gelegen aan het “Teleport Office Park”

Naritaweg 199-207, 1043 CB Amsterdam

Beschrijving

 

Naritaweg 199-207
1043 CB  AMSTERDAM

 Kenmerken

  •  Prijs:  Op aanvraag, doch marktconform
  •  Type:  Kantoorruimte
  •  Oppervlakte:  3.176 m² (VVO)
  •  Deelverhuur:  Bespreekbaar
  •  Beschikbaarheid:  Per direct
  •  Parkeren:  Op eigen terrein

 

Object

Het betreft een vrijstaand en modern kantoorgebouw met een zeer representatieve uitstraling. Het gebouw omvat ca. 3.176 m² verhuurbaar vloeroppervlak verdeeld over vier bouwlagen alsmede een ruime parkeergelegenheid. De lagen zijn nagenoeg identiek.

 

Locatie

De Naritaweg 199 is gelegen in het “Teleport Office Park” gebied van Sloterdijk II. In de directe nabijheid zijn o.a. gevestigd: Comparex, Geveke, FNV, Centraal Bureau Rijvaardigheid, Orange en Het Kadaster.

Bereikbaarheid

Per OV

De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Het NS-station Amsterdam Sloterdijk ligt op loopafstand (7 -10 minuten). Bij het NS-station zijn tram-, metro en buslijnen naar vele bestemmingen in de regio. Voor Bèta Building is een bushalte met directe verbindingen naar station Sloterdijk en Haarlem. Vanaf dit station vertrekken verschillende bussen, metro’s en treinen in alle richtingen. Verder stoppen buslijnen 61 en 69 op 100 meter afstand van het gebouw.

 

Per auto

Het gebouw ligt ten westen van de ringweg A-10 en is goed bereikbaar via de afslagen S102 en S103. De reistijd naar Schiphol bedraagt ongeveer 15 minuten. Het hele Nederlandse snelwegennet is via de A-10 direct toegankelijk. De belangrijkste steden in de Randstad zijn binnen het uur bereikbaar.